Vergadercentrum Houten

open!

high tea

vergadering

training

--

groepen de gehele week op afspraak


foto's

Bel direct

Nieuws en workshops


Schalkwijkse Open Tuinen route

SCHALKWIJK – In Schalkwijk zijn vier bijzondere tuinen geregeld opengesteld voor publiek. De eigenaren van de tuinen hebben de handen ineengeslagen om naast de reguliere open dagen voor groepen ook op afspraak de tuinen open te stellen.


Open Tuinendagen Schalkwijk in 2019

Open Tuinendagen agenda Schalkwijk in 2019

 

 

 


Groen- en bloemdecoratie workshops door Naturel, styling en groendecoratie

Groen- en bloemdecoratie workshops door Naturel, styling en groendecoratie, op de Antoniahoeve

Komend jaar zal elk seizoen het Atelier op de Antoniahoeve worden omgetoverd tot een inspirerende groene ruimte waar workshops gehouden gaan worden met natuurlijke materialen en bloemen. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Ellen Steenbergen van Naturel, styling en groendecoratie.

Heb je zin in een gezellige avond uit met vriendinnen, collega's, zussen etc.? Kom dan naar de Antoniahoeve voor de mooiste groenworkshops om heel veel inspiratie en creatieve ideëen op te doen en daarnaast ook nog nieuwe technieken te leren.

De workshops beginnen altijd om 19:00 uur. Op verzoek kan het ook overdag en op maat, maar dan met een minimaal aantal van 8 personen.

De kosten van de workshop € 37,50 zijn inclusief de basis-materialen en koffie of thee met een huisgemaakte lekkernij en een drankje met hapje na afloop.

Bij sommige workshops bestaat de mogelijkheid om naast de basismaterialen jouw creatie nog extra aan te kleden met materialen. Deze extra materialen worden in rekening gebracht.

Boeken kan via het contactformulier van de website. 

Workshopkalender 2019

20 en 21 maart

Paas workshop op 18 april- middag en avond (middag van 14:00 uur tot 17:00 uur avond van 19:00 uur tot 22:00 uur)

22 en 23 mei

19 en 20 juni

 

 


Nieuw arrangement: Zingen en Swingen, Body percussie en circle songs

Vanaf maart 2015 kunnen groepen een verblijf op de Antoniahoeve combineren met een workshop Zingen en Swingen, bodypercussie en circle songs, begeleid door Fredrike de Winter. Deze workshop wordt gegeven op de sfeervolle zolder van Hofstede Den Eng, gelegen tegenover de Antoniahoeve. Het is een bijzondere workshop, die doordat je als groep samen een "muziekstuk" maakt, heel geschikt is voor teambuilding of een bijzondere activiteit met je afdeling. Informatie kunt u opvragen via het contactformulier van onze site.
De Antoniahoeve

Adres: Overeind 84, 3998 JD Schalkwijk
Telefoonnummer: 030-6011247


SHARE:
home | Vergadercentrum Antoniahoeve Houten © 2019