Vergadercentrum Houten

open!

high tea

vergadering

training

--

groepen de gehele week op afspraak


foto's

Bel direct

Waarderingen van bezoekers


gastenboek

Mail ons uw reactie voor in ons gastenboek via onze Contactpagina. Dank uw wel.

Royal Flora Holland


Het team heeft het echt super naar z'n zin gehad. Ik heb alleen maar complimenten over het eten ontvangen

Bas


Veel dank voor de fijne ontvangst.

Koninklijke Metaalunie


Dankjewel Marianne, ik heb alleen maar hele leuke verhalen gehoord over gisteren! Iedereen was positief verrast door de locatie en het eten.

Sylvia Paardekooper


Fijne locatie en rustig gelegen. De locatie is goed bereikbaar. De lunch was voortreffelijk.

Rabobank


Alles was weer goed geregeld! Dank.

Jolanda Wijsmuller


Super heerlijke lunch geserveerd voor een groep Bayer collega's uit Duitsland. Super geregeld. Hartelijk dank voor de gezellige onvangst en heerlijke maaltijd.

Aukje van Hees


Wij kunnen niets anders dan de Antonia Hoeve aanraden. In de prachtig authentiek ingerichte ruimtes hebben wij zeer discreet kunnen vergaderen en uitmuntend gegeten. Bedankt Marianne, wij komen zeker terug!

Ellen Uitdehaag, St. Antoniusziekenhuis


Tijdens onze beleidsdag in juni liet de verzorging en de inspirerende omgeving binnen en buiten niets te wensen over. De verzorging was geweldig. Voor herhaling vatbaar.

Angeli van Buren


Op 6 juni jl. had ik een heerlijke high tea op het mooie terras van de Antoniahoeve. Ik heb genoten met al mijn vriendinnen en de hartige en zoete hapjes waren echt heerlijk. Echt een aanrader voor een gezellig middagje uit!

TNO


Een landelijk gelegen bijzondere locatie. Het voormalig woonhuis van een boerderij is aangepast naar vergaderlocatie, dit geeft een prettig 'thuis' gevoel in een verder strakke aankleding. Binnen zijn naast de huiskamer/vergaderzaal 2 andere af te sluiten ruimtes om in groepen te werken. Buiten zijn legio mogelijkheden in de prachtige tuin. Verzorging was heel goed, korte lijntjes en persoonlijke aandacht (een potje muntthee voor de enige theedrinker in het gezelschap). Het eten zelf gemaakt tot en met de bokkepootjes aan toe. Als enige punt van verbetering kan ik bedenken om de beamer en het scherm een vaste plek te geven aan plafond en muur, maar het werkte zo ook allemaal prima.

Irma Visseren

2014-11-13

Beste Marianne,
Wij hebben met ons team genoten van de prachtige locatie en de goede verzorging. Perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Huiselijk en toch van alle zakelijke gemakken voorzien. Heerlijke lunch en gastvrijheid.
Bedankt.
vriendelijke groet Irma Visseren Volkerinfra


Marjo Manders

2014-09-24

Lieve Marianne,

Bedankt voor je geweldige inzet tijdens ons verjaardagsfeest. Zeker voor onze 21 jarige Eline was het een geweldig feest.
Het gebak was super, de hapjes over heerlijk. Het is zo fijn om alles op deze manier aan jou over te laten. Ik zeg dan ook uit de grond van mijn hart: JIJ bent een TOPPER en de omgeving en entourage zijn geweldig.
Bedankt voor alles!


ASC

2014-09-08

Beste Marianne,

Met onze collega'S een heerlijke dag gehad op de Antoniahoeve! Zeker voor herhaling vatbaar. We hebben genoten van de omgeving, de gastvrijheid en uiteraard van het heerlijke home made diner.

Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, ASC


Charles Verwimp

2014-07-15

Met een groep van 8 collega's hebben we de afgelopen maanden 7 dagen doorgebracht op de Antoniahoeve. We volgenden hier een training. Het is altijd weer een genot om op deze locatie te verblijven. De gastvrouwen doen er alles aan om je verblijf aangenaam te maken. De heerlijke lunches zijn standaard. Bij goed weer wordt de tafel in overleg buiten gedekt. De landelijke omgeving, de prachtige tuin en het rustieke interieur zorgen voor een goede ambiance om geconcentreerd te kunnen werken. Jammer dat de training er al weer op zit!


Annet

2014-04-18

Lieve Marianne,
Dank voor je gastvrij onthaal en al die lekkere zelfgemaakte dingen. De hartige taarten, salades, ijsdessert, we hebben er van genoten.
Ideaal om met de familie iets te vieren op zo'n prachtige plek.

Hartelijke groet, Annet


itim international- Jan Meertens

2014-04-06

Dank voor de geweldige en vrijwillige gastvrijheid voor de workshop van Foundation La Vecina uit Cartagena, Colombia. Inspirerende omgeving waar we in alle rust de verschillen en overeenkomsten tussen de Nederlandse en Colombiaanse culturen tegen het licht konden houden.


M. Nijhuis, Unique

2014-01-12

Wij hebben de Antoniahoeve ervaren als een ideale vergaderlocatie met een warme, sfeervolle en gemoedelijke sfeer in een prachtige omgeving. Voor ons nieuwe team was dit de perfecte plek om met elkaar kennis te maken en te brainstormen over de toekomst. Alles was perfect verzorgt en de taarten en lunch waren heerlijk!
Wij komen zeker een keer terug.


Benno Elsen en Jeanne van Zijl

2013-12-02

Dag Marianne,

Nogmaals willen wij je bedanken voor de hartelijke ontvangst en de voortreffelijke verzorging gisteren op "mijn Schalkwijk-dag". Ook onze vrienden zijn het daar roerend mee eens, en hebben genoten van je gastvrijheid, de heerlijke gerechten en de mooie locatie.

Veel succes met al je activiteiten.

Hartelijke groeten,
Benno & Jeanne Elsen-van Zijl.


J. Stoffels

2013-10-19

Beste Marianne,
Bij deze wil ik je ,ook namens de anderen , van harte dank zeggen voor de geweldige middag die we mochten doorbrengen op de Antoniahoeve, de plek in het prachtige Kromme Rijn gebied waar het woord: "Gastvrijheid" lijkt te zijn uitgevonden.

De prachtig gedekte tafel, de heerlijke thee en zelfgemaakte exclusieve lekkernijen.
Maar bovenal jouw gastvrijheid ,warmte en attente bediening , maakten de middag tot een onvergetelijke.
Wij zullen de Antoniahoeve zeker aanbevelen.


dineke en mara

2013-09-12

Schuilen voor de regen, een heerlijk kopje thee en een heel fijn gesprek.
bedankt Marianne voor je gastvrijheid.

lieve groet Dineke en Mara


Fam. Bergman

2013-07-16

Zaterdag 13 juli zijn we met de familie te gast geweest bij de Antoniahoeve. Het gezelschap was heel gevarieerd van 0 tot 90 jaar. Iedereen heeft zich vermaakt. De kinderen op de trampoline en op het kleed in het gras en de volwassenen aan de tafels in de tuinen. De hapjes, soep, het Italiaanse buffet en de desserts waren geweldig. Iedereen heeft genoten. Dank jullie wel voor de fijne avond.


Charles Verwimp, manager Wonen Viveste

2013-07-15

Op 20 juni zijn we met teamleiders en medewerkers van Viveste een dag te gast geweest op de Antoniahoeve. We wilden een een rustige setting met elkaar nadenken over de ontwikkelingen in de branche en hoe we daarop in kunnen spelen. De ambiance leende zich hier uitstekend voor: ruimte, rust, goede verzorging, heerlijk eten en drinken. Er werd meegedacht en fleibel ingespeeld op onze wensen om in kleine groepjes te kunnen werken en de eettafel werd naar buiten verhuisd, waardoor we heerlijk buiten konden eten. Kortom, de ideale setting om ongestoord en geconcentreerd samen te kunnen werken aan plannen voor de toekomst.


Else en Tineke

2013-06-14

Goedemorgen Marianne en Moniek!

Heel erg bedankt voor de ontzettend leuke ontvangst, het fantastische eten en de sfeervolle omgeving!
Het was een succes en iedereen heeft genoten!
Tot een volgende keer!

Met groet van Else en Tineke


Matty Liefting

2013-04-28

Alweer bijna een maand geleden, maar ik denk nog steeds met veel plezier terug aan mijn vriendinnenmiddag voor mijn 50ste verjaardag. De gezellige en goed verzorgde high tea op de Antoniahoeve met tussendoor gelegenheid voor een bloemenworkshop. Wat een pracht locatie en heerlijke gerechtjes. Marianne en collega ontzettend bedankt voor de gezellige sfeer, die jullie wisten te cre�ren. Iedereen was vol lof.


Rudi Klein (HP Nederland)

2013-04-02

Een perfecte locatie voor een dag "op de hei". Mooie en rustige omgeving, een goedverzorgde locatie en goed bereikbaar. Alles wat we nodig hadden - flipboard, beamer - was aanwezig.
De lunch was echt geweldig: heerlijke verse gerechten, ter plekke klaargemaakt. Een diner was niet meer nodig. Daarna nog de heerlijke koffie met vers gebak en deze dag kon niet meer stuk. O ja, we hebben ook nog vergaderd.
Voortaan staat deze locatie bovenaan de lijst.


Tina Balk -de Bruin

2013-03-21

AFSCHEID VAN EEN BESTUURSLID.
Op een gure dag werden we warm en hartelijk ontvangen met koffie en vers gebakken taartjes.
Tijdens de workshop bloemschikken maakten we allen een prachtige mand in voorjaar/paasstijl.
Daarna tijd om herinneringen op te halen en te genieten van de zeer uitgebreide lunch.
We hebben genoten van de entourage en al het lekkers maar vooral van de sfeer die jij weet te brengen:
wees welkom in mijn huis en vandaag ben ik degene die je verwent!!
Graag tot een volgende keer;
Marianne veel dank!


Postnl Marja Heil

2012-12-24

Woensdag 19 december hebben wij werkoverleg gehad en gebruik gemaakt van de vergaderruimte. We zijn zeer gastvrij ontvangen en de homemaid appeltaart, soep en quice hebben ons zeer goed gesmaakt. Wat ons opviel was de gemoedelijk sfeer waardoor het vergaderen zelf in een zeer ontspannen sfeer ging. Ik wil de gastvrouw dan ook bedanken, mede namens mijn team.


Myriam

2012-11-21

Afgelopen zondag vierde ik mijn verjaardag met acht vriendinnen, met een high tea in de serre van de theetuin. Het was precies zoals ik had gehoopt: heerlijke zoetigheid en hartige taarten, goede thee, een prachtige landelijke omgeving, een vriendelijke gastvrouw en een zeer verzorgd aangeklede tafel! Hier wordt met liefde en aandacht gebakken.

We hebben genoten van de rust, de privacy en de lekkere hapjes. Heel fijn, dankjewel!


Q-Park Academy

2012-10-18

We hebben een goede trainingsdag in een geweldige omgeving gehad! het zonnetje scheen volop waardoor we medio oktober zelfs buiten op het terras genoten hebben van de gezonde lunch.
We komen graag terug!


Protestantse Kerk in Nederland

2012-09-10

Een dag op de hei, werd een dag in de prachtige Antoniahoeve m�t heerlijke tuin en uitbundige zon. Het bleek inspirerend te werken.
De verzorging was goed, de lunch geweldig. Kortom, voor herhaling vatbaar. Team Missionair Werk & Kerkgroei


Wil & Henny Haman

2012-08-11

Gisteren met vrienden een heerlijke lunch gehad in de mooie tuin. Het weer werkte mee en we hebben genoten van de lekkere gerechten die in overleg met Marianne werden geserveerd. Verder zijn er nog andere mogelijkheden om nog eens voor terug te komen.


Ton en Liesbeth van Straalen

2012-07-31

18 juli 2012 - We hadden een High-tea ter ere van de 90e verjaardag van mijn (schoon)moeder! De Antoniahoeve is haar geboortehuis en gaf haar vele herineringen. De High-tea was de moeite waard, heerlijke hapjes zowel zoet als hartig met diverse soorten thee. Prachtige tuin en hele aardige gastvrouwen. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!


rina van kilsdonk

2012-07-31

heerlijke high tea ,met zowel zoete als hartige heerlijkheden.
Op een mooie warme zomermiddag in de schaduw van de notenboom.
We komen graag nog eens terug.


ada van der velden-westervelt

2012-06-24

Het managementteam van de Faculteit Katholieke Theologie van de Universiteit van Tilburg heeft heerlijk geluncht op de Antoniahoeve. Een inspirerende onderbreking van een vergaderdag. In de mooie tuin de dag afgesloten met een goed glas wijn. Van harte aanbevolen.


Erik

2012-06-21

Twee hele mooie dagen gehad met het team. Mooie omgeving, goede faciliteiten en heerlijk eten. Een aanrader!


Annette

2012-06-02

We hebben genoten van de gastvrije ontvangst vorig weekend! Heerlijk geluncht (hartige taart + salade + streekappelsap), mooie wandelroute langs de Lek, en na afloop een koel glaasje citroenwater en een wijntje onder de walnootboom. Wat wil je nog meer?


Ben van der Werf

2012-06-02

Heb met mijn oud-studigenoten genoten van de ontvangst op de Antoniahoeve. De verzorging over de gehele dag genomen was prima voor elkaar. We hebben er ons thuis gevoeld! De Antoniahoeve bleek een prima start- en eindpunt voor de twee excursies die we in het fraaie buitengebied van Schalkwijk mochten ondernemen!


martha

2012-05-29

Ongelooflijk dat er op een steenworp afstand van de Randstad nog zo'n weids landschap bestaat. Ideaal te verkennen met de fiets. Een alternatief is de auto om aan te komen en vervolgens te voet het gebied te verkennen. Een ideale manier om de waan van de dag de rug toe te keren.


marja klever

2012-04-23

Hallo Marianne, Heb naar je website gezocht �n gevonden. Stijlvol, smaakvol en heel uitnodigend. Bij gelegenheid komen we zeker een keertje van je tuin genieten onder het genot van een drankje. Veel succes gewenst. Vr.gr. Marja Klever


Marjolein

2012-02-19

Hi Marianne,
Kijkje op je website genomen! Prachtig, mooie foto's. Laat het voorjaar maar beginnen, schenk de thee maar uit. Dat je maar heel veel gasten mag gaan ontvangen. Heel veel succes.
groetjes MarjoleinDe Antoniahoeve

Adres: Overeind 84, 3998 JD Schalkwijk
Telefoonnummer: 030-6011247


SHARE:
home | Vergadercentrum Antoniahoeve Houten © 2021